Services

Naast de activiteiten op verschillende locaties zijn er ook verschillende aanvullende services. Hieronder vindt u een paar van de aanvullende diensten die wij u kunnen bieden. Door het combineren van verschillende diensten kunnen we in iedere situatie een passend en compleet aanbod op maat bieden. Het biedt u gemak en comfort waardoor u langer zelfstandig kunt blijven.

Mantelzorgsteunpunt

Vandaag is voor u!

Wij bieden aan alle mantelzorgers in de gemeenten Rucphen en Roosendaal ondersteuning. Vrijwel iedereen krijgt wel eens te maken met mantelzorg. Vanuit persoonlijke betrokkenheid zorgt u voor een dierbare. Maar mantelzorg komt er altijd extra bij, naast andere zaken in het leven die belangrijk zijn, zoals een gezin, werk, hobby en sociale contacten. Om dat vol te kunnen houden is het belangrijk om op tijd hulp te vragen en niet te wachten tot het geestelijk of lichamelijk te zwaar wordt.

Bij het mantelzorgsteunpunt neemt een consulent de tijd om te luisteren naar uw verhaal. Zij kent bovendien de weg binnen de wereld van de mantelzorg en kan u adviseren over ondersteuningsmogelijkheden, taakverlichting, praktische en financiële hulp. Registreert u zich als mantelzorger, dan ontvangt u bovendien de mantelzorgpas. Neem een kijkje op de website via de knoppen hieronder of bel: 088 55 748 890

Roosendaal

Maaltijd thuis

Verse gerechten voor thuis!

Uw warme maaltijd, dat is een belangrijk hoogtepunt van de dag. U komt even helemaal tot rust en kunt volop genieten van uw maaltijd.

Bij Food Connect Maaltijdservice kunt u zelf bepalen wat u eet en wanneer u dit wilt eten. Kies zelf uw maaltijd uit een ruim en gevarieerd assortiment van verse en vriesverse gerechten en boodschappen, die onze vaste bezorgers wekelijks bij u thuis bezorgen. De maaltijd bewaart u in uw koelkast of vriezer. Omdat u zelf kiest wat u eet, bepaalt u ook zelf de prijs van uw gerecht. U kunt al een heerlijke thuisbezorgde maaltijd vanaf € 4,95 bestellen via de website, via de knop hieronder.

Wilt u voordelig kennismaken met Food Connect?
Vraag dan naar de 35% kortingsactie via telefoonnummer 0888 10 10 10

meer info

Maaltijd bij een eetpunt

Uit eten in één van onze locaties!

Op verschillende locaties kunt u aansluiten voor de maaltijd bij een eetpunt naar keuze. Samen eten is gezellig om samen aan tafel te zitten en: zien eten doet eten!

De onderstaande eetpunten zijn geopend op:
Saint Louis in Oudenbosch is open van 12.00 uur tot 13.00 uur op maandag, woensdag en vrijdag
De Mulder in Oudenbosch is open van 12.00 uur tot 13.00 uur op dinsdag en donderdag
Sint Janshof in Sprundel is open van 12.00 uur tot 13.00 uur op maandag tot en met zaterdag
De Schuitvaart in Rucphen is open van 12.00 uur tot 13.00 uur op maandag tot en met vrijdag
Sint Antoniushof in Schijf is open van 12.00 uur tot 13.00 uur op maandag tot en met vrijdag
Mariavaart in Zegge is open van 12.00 uur tot 13.00 uur op maandag tot en met vrijdag
De Rozemarijn in St. Willebord is open vanaf 12.15 uur tot 14.00 uur op dinsdag, woensdag en vrijdag

Wenst u niet 'de hond in de pot te vinden'? Meld u dan vooraf aan op uw locatie van voorkeur.
Is het weer te slecht, is het heel gezellig bij de buren of is er een andere Zorgeloze activiteit waardoor u toch niet meer de afgesproken maaltijd kan komen nuttigen? Meld uzelf dan af bij de locatie.

Aanmelden bij een Eetpunt van Zorgeloos Leven kan per telefoon. Klik voor contactgegevens op de oranje button "Locaties".

Ook in het restaurant van de centra voor Wonen & Zorg van Groenhuysen kunt u een warme maaltijd nuttigen.
Kijk hiervoor op http://www.groenhuysen.nl

Locaties

Thuiszorg

Een hele zorg minder!

Voor alle verzorging en verpleging kunnen wij een beroep doen op de teams van Stichting Groenhuysen.

We ondersteunen u graag als u bijvoorbeeld thuis hulp nodig heeft bij het aan- en uitkleden, het gebruik van hulpmiddelen en protheses of bij het bereiden van uw maaltijd. Ook als u een chronische aandoening heeft, kan het fijn zijn als u thuis geholpen wordt. Uw wond moet verzorgd worden, uw knie opnieuw verbonden of u heeft hulp nodig bij het innemen van uw medicijnen; ook dan kunt u rekenen op een verpleegkundige van Thuiszorg Groenhuysen. Als u een complexe zorgvraag heeft, bieden wij u gespecialiseerde verpleging via het VEAT. Dit is verpleging zoals infuusbehandelingen en pijnbestrijding. Deze zorg kunt u gepland én ongepland vragen. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week een verpleegkundige bereikbaar, zodat u ook in acute situaties geholpen kan worden.

meer info

Textielverzorging

Uw was is onze zorg!

Het washuis is een van onze partners, waaraan u met een gerust hart uw was of die van uw familie kunt toevertrouwen. 't Washuis verzorgt het wassen, drogen, strijken, stomen en labelen. Dankzij onze hun vakkundige medewerkers en professionele apparatuur kan 't Washuis u optimale textielverzorging bieden. Topkwaliteit in combinatie met snelle levering. Kijk op de website (via de knop) voor ons aanbod of bel 0165 55 90 25

meer lezen

Verbonden

In verbinding met uw netwerk!

Verbonden verbindt mensen met het eigen netwerk en de omgeving via een bijzondere belservice en persoonlijke telefoongids.

De gids is bedoeld om u te helpen bij het samenstellen van een handige bel-lijst. Want wie kunt u bellen als u een schilderijtje wilt laten ophangen of als u graag ergens naartoe wordt gebracht? Daarnaast zijn er een heleboel extra’s aan toegevoegd zoals inspirerende opdrachten, lekkere recepten en mooie gedichtjes. Het is een boekje om te koesteren en om natuurlijk dicht bij de telefoon te bewaren voor als u het nodig heeft. Verbonden belt u om u bij te staan met tips en manieren om invulling te geven aan de bel-lijst. Uiteraard is er ook ruimte voor een gezellig praatje! U maakt zelf alle keuzes maar we denken graag mee.

Met Zorgeloos Leven kunt u gebruik maken van een uniek aanbod. U krijgt dan het 'ik ben Verbonden' boekje geheel kosteloos thuisbezorgd en u wordt tot acht keer gratis opgebeld om u op weg te helpen met het samenstellen van uw eigen praktische bel-lijst.

meer lezen

Zorgeloos Wonen bij Gamma

Aanpassingen in uw woning snel geregeld

Wilt u comfortabel blijven wonen in uw eigen huis en zoveel mogelijk bewegingsvrijheid hebben? Vergroten van uw mobiliteit, woningaanpassingen en andere handige hulpmiddelen kunnen een positieve bijdrage leveren aan uw leven en woonplezier. U kunt hopelijk nog jaren wonen in het huis waar u misschien lang aan heeft geklust. Met een paar simpele aanpassingen kunt u uw huis comfortabel maken, met wat extra ondersteuning zelfstandig naar buiten en tal van handige apparaten vergemakkelijken de dagelijkse bezigheden. Bij GAMMA vindt u diverse artikelen die bijdragen aan zorgeloos leven en wonen! U bent van harte welkom.

meer lezen